Koulumme

Meillä sinua luotsaavat ammattitaitoset, innokkaat ja opetustaan uudistavat opettajat. Lupaamme kouluyhteisönä tehdä joka päivä töitä sen eteen, että saat parhaat mahdolliset eväät tulevaisuuttasi silmällä pitäen. Siksi kehitämme kouluamme yhteistyössä oppilaittemme, huoltajien ja henkilökuntamme kanssa. Näin voimme tarjota sinulle nykyaikaisen, kannustavan ja turvallisen opiskeluympäristön, sekä henkilökunnalle halutun työpaikan. Tervetuloa!

Mukana monessa

Olemme mukana KiVa Koulu ja Liikkuva koulu sekä Healthy European Youth -hankkeissa. Ensimmäinen on opetusministeriön rahoittama, ja sillä pyritään vähentämään ja ehkäisemään  kiusaamista. Toisessa hankkeessa tähtäimenä on kannustaa oppilaita liikkumaan  ja tauottamaan istumista yhä enemmän. Viimeisessä teemme yhteistyötä 8 muun eurooppalaisen koulun kanssa, jotta nuori päätyisi entistä terveellisempiin valintoihin elämässään.

Lue lisää hankkeiden omilta sivulta:

Viestintä ja Lumate

Meillä voi opiskella suositulla viestintäpainotteisella luokalla, joka on tarkoitettu eritoten nuorelle, jota kiinnostavat media ja viestintä ja joka taitaa ryhmätyöskentelyn. Syksyllä 2017 aloitimme luonnontieteitä, matematiikkaa ja teknologiaa painottavan LUMATE-luokan, joka osoittautui jo hakuvaiheessa varsin suosituksi.

Katso lisää: